Förlåt

Är hos min bror tills tisdagen eller onsdagen, slänger upp inlägg då!
förlåååt :(
kram


Kapitel 27 - This is love

Jasmine's perspektiv:
Jag vaknade senare samma dag. Justin låg inte i sängen, så jag sträckte på mig och satte mig långsamt upp. Jag kollade mot klockan den visade prick tre på eftermiddagen. Jag tog upp borsten och borstade snabbt håret. Jag gick ut till dom andra i linne och trosor. Justin satt och pluggade, när han fick syn på mig började han att lé stort. Han gick upp mot mig och gav mig en kram och tryckte sina mjuka läppar mot mina. ''Justin!'' sa hans lärare. Justin tog min hand och vi gick och satte oss framför läraren. ''Hej, kan du gå och titta på tv? Justin tappar sin koncentration när du är här..'' sa läraren och log försiktigt. ''Okej'' sa jag och Justin suckade högt. Jag släppte Justins hand och gick och satte mig vid teven. Det var inget bra på teven, jag tittade runt i bussen men ingen syntes till. Förutom Justin och hans lärare som satt i köket.
Jag la mig ner i soffan och tog en kudde under huvudet, jag var fortfarande trött. Jag blundade och somnade fort.
Jag vaknade en stund senare av att Justin strök mig på ansiktet. Jag blinkade några gånger och såg att han log mot mig ''Hej beutiqueen'' sa Justin och strök bort lite hår från ansiktet. Mina kinder började bli varma, jag la mig åt andra hållet mot soffans ryggstöd. Justin la sig bakom mig och la shm arm runt mig mage. Justin kysste mig på nacken och det kittlades. Mina fjärilar i magen växte som vanligt. Han började skratta. Jag vände mig mot hans håll och strök mitt finger runt hans ansikte. Justin tog sin hand på min rumpa. ''Justin, ta bort handen'' sa jag och skrattade. Justin log brett och tog bort den sen. Han la handen på min höft istället, han lyfte upp sitt ben på mitt lår. Sen drog han mig tätt intill han. Sen tryckte vi våra läppar mot varandras. Hans kyss var ivrig, så passionerat. Jag kunde inte förlora Justin. Någon harklade sig och i satte oss upp fort. Det var Miley.

---------------------------------
Världens bästa ni, här får ni ett kapitel!!
Jag kan tyvärr inte skriva mera ikväll :( p ga att saker har hänt osv.. men ni får massor imorgon!! då kommer spännande saker att hända.... varför kom Miley helt plötsligt? :O
kram på er!!


Kapitel 26 - She is my number one



Jasmine's perspektiv:
Jag och Justin var påväg till deras konsert buss, vi höll varandra i handen. SOm tur var var det inga paparazzi här. Jag gäspade lite och vi hoppade in i bussen, det var bara vi här. Han drog mig till soffan och vi satte oss där.
''Vill du se film?'' frågade Justin och tog sitt ansikte nära mitt. ''Om du vill..'' sa jag och tryckte försiktigt mina läppar mot hans. 'Vill.. du... så... vill... jag'' sa han mellan kyssarna. Jag började skratta och puttade bort honom lite. Han gick mot hyllan och valde ut en film. ''Vilken blev det?'' frågade jag och log. ''The Ring 2'' sa Justin, jag höjde mina ögonbryn ''Justin..'' sa jag och la mig ner i soffan med kudden över huvudet. Justin började skratta och la sig på mig och startade filmen. Jag tog mina armar runt hans nacke och han la sitt huvud på mitt ansikte.
''Justin..'' sa jag igen och skrattade. Han tog upp sitt huvud och kollade rakt in i mina ögon med sina hasselnöts bruna ögon. När filmen var slut gick jag och Justin in i hans sovrum. Han stängde dörren och jag la mig undertäcket. Justin la sig bredvid mig och mina ögonlock blev tunga. Han kysste mig löst på munnen och jag besvarade den. ''Godnatt älskling..'' sa han och jag la mig tätt intill Justin och så somnade jag.

Justin's perspektiv:
När Jasmine somnade så la jag min hand på hennes midja och min panna mot hennes panna. Jasmine var den ända för mig och jag älskade hennes överallt annat. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre. Jag blundade sen somnade jag fort.
Jag vaknade nästa morgon av att solen lös in, jag kollade på klockan den var sex på morgonen. Jag sukade högt, och kollade på Jasmine. Hon sov så sött, hon andades lungt. Jag skakade lite på henne och hon blinkade några gånger. ''Hur mycket är klockan?'' viskade hon trött. '''Halv sex'' sa jag och hon suckade. Hon skulle precis vända sig men jag hann dra in henne i min famn. ''Var vaken med mig älskling..'' sa jag och pussade henne på pannan. Jasmine började skratta sitt underbara skratt. Jag kysste henne och hon besvarade kyssen. Hon tryckte sig ännu närmare mig. Sen tryckte hon mig bort lite, jag blev orolig. ''Gjorde jag något fel?'' frågade jag och kände att min röst var darrig. ''Nej då.. Jag vill sova'' sa Jasmine och kysste mig på läpparna igen. Hennes läppar var mjuka och lena.
Hon la sitt huvud på min bröstkorg och somnade om. Jag somnade om strax efter.

-----------------------------------------------------------------------
Nu fick ni ett kort kapitel :) men det gör väll inget? Ni kommer få mera!


Kapitel 25 - Me and you


Jasmine's perspektiv:
''Men såklart hon får sjunga med till denna låt, vill du det Jasmine?'' frågade Usher och log ett brett leénde.
Jag blev jätte glad och log stort ''Klart!'' sa jag. Jag och Justin kramade varandra och kysstes. Usher harklade sig och vi började skratta. Jag tittade bak och såg att mamma kom, jag gick fram till henne. Mamma log stort ''Jag har hört nyheten. Jag är så stolt över dig, gumman!'' sa mamma och krama om mig, jag kramade om henne också. Vi gick till Justin och Usher, ''Hej Justin'' sa mamma och log mot han. Jag gick fram till Justin och tog hans hand och luta mitt huvud mot hans axel. ''Hej Carrie'' sa justin och log mot mamma. Han luta sitt huvud mot mitt huvud.

Det var en timme till konserten skulle börja och jag skulle börja fixa mig. Jag och mamma gick in till en logé, Justin skulle också fixa sig. ''Hej, du måste vara Jasmine?'' sa en kille i tjugoårs åldern, han var rätt så lång och hade bruna ögon, och brunt hår. Han måste vara sminkösen. Jag nickade och log mot han. Vi gick och satte oss i en av stolarna. Han började sminka mig sen valde han ut ett par svarta byxor med lite paljetter på sidorna, sen ett svart linne. Han lockade mitt hår och sen fick jag kolla i  spegeln. Jag såg bra ut!
Mamma var också klar, vi gick ut till Justin och Usher. Justin såg mig och började le, han gick mot mig och kysste mig på munnen. ''Du är så fin'' sa Justin och log. Jag kände att jag började rodna.
''Vi ska börja nu!!'' ropade en kvinna. Justin tog min hand och vi började små springa till scenen. ''Du klarar det här. Jag älskar dig'' sa Justin och kysste mig snabbt på munnen, sen kom en kille till mig och sa att jag skulle gå ut på scenen. Jag klarar det här, tänkte jag... Sen började låten. Jag sjung på och jag var faktiskt nöjd, jag såg skyltar där det ståg ''Jasmine, jag älskar dig!''. Sen kom Justin ut på scenen.



När låten slutade lutade vi våra pannor mot varandra.



Sen krama han mig och pussade mig på munnen. Publiken började skrika ännu mer. Jag vinkade och gick av scenen.
Justin ksulle sjunga några låtar till. När jag var bakom scenen andades jag sakta ut. Usher sprang fram till mig och krama om mig lätt. ''Du var sjukt bra!!'' sa Usher och log. ''Tack, det var sjukt roligt!'' sa jag och log mot honom. Han la sin hand över min axel och sen gick han. Jag vände mig om och hörde att Justin sjung Somebody to love. Jag såg att han hoppade på scenen och dansade.
När han var klar så kom han fram till mig och tryckte sina läppar mot mina. Jag kände att han var svettig men det struntade jag i. Mina fjärilar i magen började växa mer och mer varje gång han tryckte sina läppar mot mina.

--------------------------------------------------------------------------------------
Förlåt för den långa väntetiden.... Men jag kollade på någon film igår och orkade inte skriva efter det för då var klockan 00.30, men nu får ni massa noveller! :D
kommenteraaaaa!! :D

Förklaring

Hejsan finaste! hihi.
idag har uppdateringen sugit och det kommer den göra nu ikväll :(:(. mina kusiner är här, och dom bor typ tusen mil ifrån mig.. nej, men kanske 40 mil?
iallafall så vill jag umgås med dom :)
men jag slänger in kapitel inatt :)
kommentera hörniii :D


Kapitel 24 - And I need your love for my own


Jasmine's perspektiv:
Jag vaknade av att mamma satt i sängen. ''Godmorgon sömntuta, vi är framme i L.A'' sa mamma snällt och strök bort lite hårstrån från ansiktet. Jag log lite, och satte mig upp. ''Vart är Justin?'' frågade jag lät orolig. Jag kollade runt i rummet. ''Han är och äter lunch'' sa mamma och log. Jag la mig ner i sängen igen och drog täcket över mig. Jag gäspade lite och kollade på klockan, den var prick tolv.
Mamma gick ut ur rummet och släckte lampan. Jag la täcket över huvudet och tänkte sova lite till. Men kände att någon la sig över mig. Jag drog av täcket och såg att det var Justin. ''Hey vackraste..'' sa Justin och hans röst lät hes, det var sexigt. Han tryckte sina läppar mot mina. ''Justin.. jag vill inte döda dig med min andedräkt..'' sa jag och tryckte bort Justin från mig. ''Du luktar jätte gott, beuti'' sa Justin lungt och kysste mig igen. Jag la täcket över huvudet och han försökte dra av mig täcket men jag höll i. Jag började och skratta. ''Justin, vi ska dra nu!'' ropade Ryan och Justin suckade högt. ''Jag vill inte lämna dig..'' sa Justin och han skulle precis kyssa mig på munnen när Ryan kom in. ''Eyy bro, vi ska dra nu. Vill du hänga med Jasmine?'' frågade Ryan och kollade på mig. Han log lite och jag log snällt tillbaka. ''Om jag får?'' jag kollade på Justin och han log brett. ''Såklart du får!'' sa Justin och kysste mig på munnen. ''Nice, kom snart'' sa Ryan och gick ut. Jag skrattade och Justin lyfte upp mig från sängen, han tryckte sina läppar mot mina.

Några timmar senare:
Jag satt på en stol och hörde när Justin tränade på en låt, Overboard. Han skulle vara ett förband åt mamma och usher ikväll. Justin kollade på mig, han gick ner från trappan och kom fram till mig. Han tog upp mig på scenen medans han sjöng.



Våra ansikten var nära varandra, när låten var slut började alla att applådera. Jag började rodna lätt och Justin tog min hand och kramade den mjukt. Jag log mot han och luta mitt huvud mot hans axel.

Justin's perpsektiv:
När jag hade sjungt klart låten så rodna Jasmine lite, hon var så vacker. Jag hade en sån tur att ha en flickvän som henne.
Jag kom på en bra idé, att hon kunde sjunga med mig till denna låt. ''Jasmine?'' viskade jag i hennes öra. Jasmine vände sig om mot mig, och hennes ögon gjorde mig ordlös. ''Vill du sjunga med mig i denna låt?'' frågade jag och log. Jag kramade hennes hand fortfarande. Jasmine började le, sen såg hon nervös ut. ''Men..'' började hon, men jag hann avbryta. Jag tog hennes hand i ett litet hårdare grepp och vi sprang till Usher.
''Får Jasmine sjunga med mig till denna låt?'' frågade jag och log mot Usher.

Jasmine's perspektiv:
När Justin hade frågat mig om jag ville sjunga med honom till Overboard, så blev jag både glad, för jag älskar att sjunga. Men jag blev också lite rädd, tänk om dom tycker jag är dålig?
Justin tog min hand och sprang till Usher. ''Får Jasmine sjunga med mig till denna låt?'' frågade han och jag blev ännu nervösare.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Förlåt för sen uppdatering, har vart i skolan och ätit lite..
men här får ni ett iallafall, och nu är det helg!! så var beredd att ni kommer få massa noveller :) hihi.
kommentera! :D

Information

Hej finaste ni!
statestiken sjunker :( åhh.. kommentera! :D hihi.
iallafall så skriver jag från mobilen nu. ni får iallafall kapitel 24 imorn, p ga att jag har världens träningsvärk i benen + så är jag sjukt trött.. :(
men ni får ha det så bra! släng in en kommentar om ni läser detta hihi..
kram!


Information

Hej!
statestiken sjunkeeeer.. :( kommentera!! :D hihi.
iallafall kapitel 24 kommer upp imorgon efter skolan, p ga att jag har träningsvärk och jätte trött.. förlåt!
men sen är det ju helg och då får ni läsa mycket! haha;)
men vi ses imorgon efter skolan.
kram


Kapitel 23 - I love you so

Jasmine's perspektiv:
Jag hörde att någon knacka på min dörr. ''Jasmine?'' det var Justin. Jag andades ut tyst och mina tårar slutade rinna. ''Jag är så ledsen.. du betyder mer för mig än vad Alexis gör. Det vet du, jag skulle aldrig såra dig med mening. Du förtjänar någon mycket bättre Jasmine. Jag är så dum..'' sa justin och jag kunde höra hur rösten skar sig lite. Grät han?
Jag torkade snabbt av tårarna och gick fram till dörren. Kanske var jag lite hård mot Justin?
Jag öppnade dörren och gick in i Justins famn. Vi kramades länge.

Några timmar senare var jag och Justin inne i hotell rummet. Alexis hade stuckit. Vilket var skönt..
''Jag kommer aldrig sluta älska dig Jasmine. Du är mitt allt'' viskade Justin i mitt öra. Vi låg i sängen, det var mörkt i rummet. ''Jag älskar dig Justin'' sa jag och kysste honom på munnen. Han besvarade den. Han tog sin hand under min rumpa och lyfte upp mig så jag kom i hans höjd. Jag började bli trött. ''Är du trött?'' frågade Justin och jag nickade. ''Okey, godnatt min ängel'' sa justin och gav mig en godnatt kyss. Han var världens finaste. Jag somnade fort därefter.
''Justin, vi ska åka nu'' sa Usher och jag hörde att Justin suckade högt. Han hade sitt ben på mitt låt och sin hand runt min midja. Jag blinkade några gånger och såg att Justin sov fortfarande. Jag skakade lite lätt på honom. ''Justin?'' viskade jag när Usher hade gått. Justin tog täcket och la det över oss. Han drog mig närmare sig och jag lutade min panna mot hans. Han blinkade några gånger och sen kollade han på mig. Han sträckte sig efter att få en kyss utav mig. Jag kysste honom lungt och sen drog av han täcket. ''Jasmine!'' sa justin och log retsamt mot mig. Jag skrattade och gav honom inte täcket. Han hann ifatt mig och kramade mig. Han slängde bort täcket till sängen. ''Vi måste skynda oss, Justin'' sa jag och började skratta lite. ''Måste vi?'' frågade Justin och höjde sina ögonbryn. Han kysste mig på munnen.
När vi var klara och hade checkat ut kom Justin och tog min hand. Vi hoppade in i en stor buss. Det var deras turné buss hade Justin sagt. Vi klev in i den och det var hur stort som helst. Jag och Justin satte oss i soffan. Mamma och Usher skulle snacka lite så dom satte sig någonannanstans. Justins dansare hängde med och hans livvakt. Det var nästan fullt. Ryan och Chaz satt bredvid oss. Justin tog min hand och kramade om den.
Ryan starta på en film ''Zombie land'' skrek Ryan högt. Alla kollade på honom och jag började skratta. När filmen började så la jag mitt huvud på Justins axel och han la sin arm runt mina axlar. Filmen var äcklig, jag hoppade till ibland. ''Är du rädd vackraste?'' viskade Justin i mitt öra. Mina fjärilar i magen började fladdra.
Vi stannade bussen för att tanka. Alla hoppade ut ur bussen för att sträcka på sig. Det var mörkt ute, stjärnorna glittrade på himmelen. Justin och jag satte oss i det torra gräset lite längre bort, vi satte oss mitt emot varandra. ''Jasmine.. jag har en sak till dig'' sa Justin plötsligt. ''Du behöver inte Justin..'' började jag men hann inte fortsatte när han tog fram ett halsband. Det glittrade som stjärnorna, det var ett litet hjärta på det. ''Justin, det är så fint'' sa jag och försökte att inte börja gråta. ''Tycker du om det?'' frågade han och log mot mig. ''Såklart!'' sa jag och kysste Justin på munnen. Justin tog på mig det sen ''Det står True love never dies'' sa Justin och vände mitt huvud mot hans. ''Jag älskar dig!'' sa jag och kysste och krama honom. Vad skulle jag göra utan Justin?
Vi gick tillbaka mot bussen och hoppade in. Justin drog med mig till ett rum. Det var ljusa väggar och en spegel i mitten. Det ståg en säng mot kanten. Justin stängde dörren.
Jag tog upp ett svart linne ''Vänd dig om'' sa jag och Justin vände sig om. Jag tog av mig shortsen och linnet. När jag ståg i bh och trosor så kände jag några armar runt min midja. Justin drog mig mot sängen och la mig sakta ner, sen tryckte han sina läppar mot mina läppar. Kyssen var passionerad, men snabbt gick kyssen till hångel. Justin låg över mig men snabbt lyfte han mig så jag låg över han. Hans händer var på min rumpa, men efter ett tag så tänkte han ta av mig min bh. ''Justin..'' sa jag och han slutade. ''Jag förstår, men jag vill ha dig'' sa Justin och tryckte sina läppar mot mina igen.


Kapitel 22 - You confesed your love, but why don't I believe you?



Justin's perspektiv:
När jag såg att Alexis ståg vid dörröppningen kunde jag inte tro mina ögon, jag ville aldrig mer se henne. Det visste hon. Hon såg att Jasmine satt vid sängen och hon kollde på mig igen, hennes ögon såg förvånade ut. ''Vem är hon?'' röt Alexis till mig. Varför skulle hon bry sig? ''Min flickvän Jasmine'' sa jag och varje gång jag sa hennes namn började fjärilarna vakna i magen. Alexis gick in i rummet. Jag stängde dörren och suckade högt, jag kollade på Jasmine och hon såg ut att bli lite arg. Varför släppte jag in henne?
''Vad fint'' sa Alexis och kollade på mig och log. Jag ignorerade henne och satte mig bredvid Jasmine. Jag tog hennes hand och kramade den mjukt, hon kollade ner på våra händer som var flätade. Jag kollade upp på henne och log.
Jag hade helt glömt bort Alexis när jag såg att hon satte sig bredvid mig. ''Vad vill du alexis?'' frågade jag surt. ''Jasmine kan du gå?'' frågade Alexis och kollade på henne. Jasmine kollade på mig och hennes vackra ögon såg ledsen på mig.  ''Jasmine..'' började jag men hann inte när hon släppte min hand och gick ut ur hotellrummet och smällde igen dörren.

Jasmine's perspektiv:
Varför sa inte Justin att hon skulle gå? ''Jasmine kan du gå?'' frågade Alexis och kollade på mig. Justin sa inget fortfarande? Jag kände mig sviken, jag drog bort min hand från Justin och gick snabbt ut därifrån. Mina tårar började trilla ner från ansiktet när jag öppnade dörren. Jag ville inte träffa Justin, jag ångrade att jag följde med hit. Jag gick in till mammas och ushers rum, dom satt i soffan och dom kollade på mig oroligt. Jag gick förbi och in i toaletten. Mina tårar forsa ut.

Justin's perspektiv:
''Förlåt mig Justin snälla..?'' sa Alexis och satte sig närmare mig. ''Låt mig vara'' sa jag och knuffa bort henne. Sen steg jag upp ur sängen, jag måste hitta Jasmine. Mina ögon började fattnas med tårar.



Jag hade sårat Jasmine, det visste jag. Hon måste förlåta mig, jag gick ut ur rummet och sprang till Usher's rum, där Jasmines mamma satt. Det kom fram ett litet fan till mig, en liten flicka med brunt hår och bruna ögon. Jag blinkade snabbt bort tårarna och hon krama mig ''Kan jag få din autograf?'' frågade den lilla tjejen snällt och log. ''Självklart sötnos'' sa jag och skrev mini autograf. Jag pussa henne på hennes huvud och hon krama mig igen. Sen sprang hon iväg. Jag gick in i rummet och dom satt och kolla på någon film. ''Eyy, vad har hänt mannen?'' frågade Usher och kolla på mig oroligt. ''Vart är Jasmine?'' frågade jag snabbt. ''På toaletten'' sa Carrie, Jasmines mamma. Jag nickade och sprang till toaletten, jag knackade försiktigt på dörren.

Kapitel 21 - Hello Justin

Jasmine's perspektiv:
Jag blev så glad att jag fick följa med Justin, mamma och usher på turnén!
Vi skulle sova på hotellet en natt. Justin skulle gå och hyra ett rum åt oss. Han pussade mig på pannan framför Usher och mamma innan han gick. Jag började rodna lite och kollade på mamma och usher. Dom log stort mot mig. Mamma kom fram till mig ''Jag och Usher ska gå ut på en liten middag med några nu.. Ni klarar väll er själva?'' frågade hon och strök mig på håret. Jag nickade och log. När mamma hade gått kom Usher fram till mig och sa ''Justin har bra smak'' och så gick han. Jag började rodna.
Jag gick fram till hyllan där det ståg massa filmer, jag kände Justins händer på mina höfter. jag vände mig om och han tryckte sina fantastiska läppar mot mina.
''Kom..'' sa han och tog min hand. Vi gick till ett rum som låg lite längre bort. Han låste upp och vi gick in. Det var stort, väggarna var vita och golvet var gjort utav trä. Gardinerna var vita och det ståg en stor säng i mitten. ''Det är jätte fint'' sa jag och kände Justins armar runt min midja. ''Tycker du?'' viskade han i mitt öra. Jag nickade och log. Det var verkligen fint. ''Vad bra'' sa han och drog mig mot sängen. Vi tryckte våra läppar mot varandra och började kyssas. Han la mig försiktigt ner i sängen.

Justin's perspektiv:
Jag hade hyrt lyx rummet. Jasmine gillade det, jag kunde köpa allt till henne.
När vi hade gått fram till sängen så började vi kyssas, och jag la ner henne i sängen. Jag la mig på henne försiktigt. Jag ville ha henne, här och nu.
''Du..är..den..perfekta..tjejen..jag...någonsin...har...träffat...och...jag har träffat många'' sa jag och kollade på henne. Hon började le och jag kunde titta på hennes leénde hela tiden. Det var så vackert. Hon fick mitt hjärta att slå flera extra slag.
Jag böjde mig ner igen för att kyssa henne, när jag hör en knackning på dörren.
Jasmine puttade bort mig lätt och började skratta. Jag pussade henne på kinden och hon log.

Jasmine's perspektiv:
När Justin var påväg till dörren för att öppna, så ståg det en tjej där. Hon hade blont hår och blåa ögon. ''Hej Justin'' sa hon och log mot honom.

Kapitel 21 - Still loving it

Justin's perspektiv:
När vi var framme så väckte jag försiktigt Jasmine. ''Vi är framme'' viskade jag och hon kollade upp på mig med sina vackra ögon. Jag kysste henne mjukt på läpparna och sen gick vi ut ur rummet. Vi gick ut från flygplanet och paparazzi ståg utanför och journalister. Jag blev glad, för jag ville visa upp Jasmine för dom.
Jag pussade henne på kinden och alla journalister blev tokiga. Jag skrattade och tog hennes hand. Vi hoppade in i bilen och så körde dom iväg oss till ett hotell.

Jasmine's perspektiv:
Vi åkte mot ett hotell och jag lutade mitt huvud mot Justins axel och kollade ut genom fönstret. Justin la sitt huvud på mitt huvud och hörde att han somnade. Jag tog hans hand och började leka med hans fingrar. När vi var framme så kom det flera tjejer fram till Justin. Kenny knuffade bort dom lätt och vi gick in i hotellet. Ingen var därinne. Jag och Justin gick direkt till hissen. Vi klev in i den ''Kom..'' sa Justin och tryckte mig lätt in mot hissens hörn. Han kysste mig först lungt sen lite hårdare. Jag la mina armar runt hans hals men vi hann inte kyssas så länge tills hissen stannade. Justin tog min hand och vi gick in i ett av hotellrummen. Mamma satt i soffan och jag släppte Justins hand och sprang till mamma. ''Så är detta din 'vän'?'' viskade mamma i mitt öra. Jag började små fnittra. Usher kom ut genom en dörr. ''Tja Justin!'' sa han och dom gjorde highfives. Usher vände sig mot mig ''Och du måste vara Jasmine? Trevligt att äntligen få träffa dig'' sa han mig och log. ''Ja, trevligt att träffa dig också'' sa jag och log. Justin kom fram till mig och drog mig mot en fotölj.
''Vi har lite saker vi vill snacka om'' sa Usher allvarligt och kollade på oss.
''Vad?'' sa Justin och tog min hand. Han började leka med mina fingrar. Jag började känna mig lite nervös.
''VI SKA ÅKA PÅ EN TURNÉ OCH JUSTIN DU SKA VARA VÅRT FÖRBAND!!'' skrek Usher och jag kramade om honom. ''Så glad för din skulle Justin'' sa jag och log brett mot honom. ''Får Jasmine följa med?'' frågade Justin och gömde sig bakom mitt hår. ''Såklart'' sa mamma och log mot mig.


Kapitel 20 - Love me

Jasmine's perspektiv:
Jag vaknade nästa morgon av att Justin kysste mig på munnen mjukt. Jag tittade på honom och hans hasselnöts bruna ögon var bara några centimeter från mina. Jag sträckte mig efter hans mun och han förståg vad jag ville. Han tryckte sina mjuka läppar mot mina. ''Justin, vi måste åka nu!'' skrek Pattie från tv rummet. Jag och Justin hoppade till och började skratta. Vi gick upp från sängen och jag hade bara ett linne på mig. Jag valde ett par shorts och en tubtop. Jag kammade snabbt igenom håret och sprang in till badrummet, jag tog min tandborste jag hade fått låna av Justin. ''Hej vackraste'' sa Justin och kom in i badrummet. Jag började rodna lätt. Jag vände mig bort från honom. Justin tog sin hand på min midja och viska i mitt öra ''Gumman.. Jag älskar när du rodnar''. Sen tog han sin hand på min rumpa och jag vände mig om mot Justin. Han började skratta och kysste mig på munnen. Jag la mina armar runt hans nacke och Justin tog min tandborste och försökte skölja av den medans han kysste mig. ''Vi måste gå nu..'' sa jag och log mot Justin. Justin tog min hand och kramade den mjukt. Jag öppnade ytterdörren och såg att det ståg en limousin utanför. Jag kollade på Justin. ''Allt för dig..'' sa han och jag kramade honom. Justin öppnade bildörren och jag satte mig ner. Det var rött samets golv, väggarna var svarta. Det var belysning på sidorna, och lite på golvet. Justin hoppade in på andra sidan och satte sig tätt intill mig. ''Vart är din mamma?'' frågade jag och la mitt huvud på hans axel. ''Hon åker i en annan bil'' sa Justin och pussade mig på mitt hår. Justin tog upp mitt ben och la det på hans, jag tog han ena hand och började leka lite med fingrarna. ''Kan du inte sjunga för mig nu?'' frågade Justin och log sitt socker söta leénde. ''Nej..'' sa jag och försökte att inte bli hypnotiserad. Men det var inte enkelt. ''Varför?'' frågade han och började strycka på mitt ben. ''Jag är lite morgonhes och då vill jag inte sjunga..'' ljög jag och hoppades på att Justin skulle tro mig. Jag hatade att ljuga för Justin. Han tog ner mitt ben och hoppade ännu närmare mig. ''Älskling.. du är dålig på att ljuga..'' började han och tog bort en hårslinga från mitt ansikte, Justin fortsatte ''.. Men jag ska inte tvinga dig'' han kysste mig på läpparna och drog mig tätt intill sig. Han tog sin ena hand på min kind och sin andra hand på min höft. Vi hade inga bälten på oss. Justin lyfte upp mig så mina ben var runt hans midja, vi fortsatte att kyssas. Kyssen blev snart till hångel och Justin la mig ner på sätet. Jag drog min hand genom hans hår, och han höll på att ta av sig sin lila t-shirt. Jag började skratta ''Inte här, Justin'' sa jag och försökte att hålla mitt skratt inne. ''Du gör mig galen älskling'' sa han och kysste mig på munnen.
När vi var framme kom den där stora killen. Han hade en namn skylt på tröjan där det drog Kenny. Troligen Justins livvakt. Han knuffade återigen bort alla fans och paparazzi. Vissa journalister frågade ''Vem är hon?''. Justin tog sin arm runt min midja och vi gick in i planet. Det var Justins privat plan. Det var så stort inuti och golven var gul aktiga och väggarna var vita. Det var mysigt här inne. Justin drog mig mot en av fotöljerna. Han satte sig och drog ner mig i hans knä. ''Tja Justin!'' sa en kille som var i våran ålder. ''Hey Chaz!'' sa Justin och log mot honom. ''Så.. Vem är detta då?'' han kollade på mig och log. ''Ey dude, Jasmine är min'' sa Justin och pussa mig på kinden. Jag log och började snurra på en hårslinga. ''Trevligt att träffas jasmine'' sa Chaz och kollade på mig. ''Haha, trevligt att träffas Chaz'' sa jag lite retsamt. Chaz log mot mig och Justin drog sin hand under min tröja och strök mig på magen. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel. Chaz gick in till ett annat rum och så kom det några fler in hit. Jag mindes inte allas namn. Men jag nickade och hälsade. Planet startade och började flyga. När Chaz kom tillbaka så hade han med sig kortspel. ''Ska vi spela?'' frågade han alla oss och log brett. Alla skrek ja och jag började skratta lite. Jag satte mig lite upp, jag och Justin delade soffan. Vi körde 'finns i sjön' och det var Justins tur att börja ''Alla dina femmor älskling?'' frågade Justin och jag tänkte lura honom. ''Nej, jag har inga'' sa jag och justin började kittla mig. ''Jo, får jag dom!'' sa Justin och fortsatte ''Jag såg att du hade'' han kittla mig och pussa mig i ansiktet. ''Justin.. sluta'' sa jag men det gick inget vidare. ''Ska ni spela eller?'' frågade Chaz, han gillade tydligen detta spel. ''Nej'' sa Justin och drog mig in till rum. Det var en säng och ett fönster. Väggarna var vinröda och golvet var lite brunt. Han lyfte upp mig så mina ben var runt hans midja. ''Jag älskar dig'' sa Justin och kolla på mig. ''Jag älskar dig också'' sa jag och pussade honom på nästipen.


Kapitel 19 - The date part 2

Jasmine's perspektiv:

När vi hade kommit fram till en resturang kom en stor kille mot oss. Vi gick ut ur bilen och alla paparazzi tog kort på oss. Den stora killen puttade bort alla. Justin drog mig närmare sig och log mot mig. Jag log tillbaka och luta lite mitt huvud mot hans axel. När vi kom in resturangen så kom det fram en kille mot oss. ''Är det Justin?'' frågade han och kolla på mig och sen på Justin. Justin nickade och killen visade ett bord åt oss.
Justin drog ut stolen åt mig och jag satte mig ner och log mot honom. Han pussa mig på pannan och satte sig mitt emot mig sen. Han hade beställt spagetti och köttbullar, han visste att jag gillade det. Vi började ta en spagetti och det var samma. Så våra ansikten kom närmare och närmare varandra. Jag började skratta och kollade ner.
Justins mobil började ringa, han svarade. Han kollade på mig hela tiden, jag älskade verkligen Justin. Inte för att han var känd. Jag älskade hans personlighet, och hur jag kände när jag var med honom. Han var perfekt.
''Hey... Va?!.. Skojar du?...... Ja, jag ska hälsa.... Får jag?!.... Tack så mycket man! Ah heydå!'' När Justin hade avslutat samtalet så log han mot mig. ''Din mamma hälsar och vill du följa med till New yourk?'' frågade Justin och kollade på mig. Hans ögon kollade djupt in i mina ögon. Ville Justin att jag skulle få följa med till New yourk? Hade mamma hälsat?! ''Får jag följa med?'' frågade jag lite försiktigt och to en spagetti bit. ''Klart du får, älskling. Vi åker imorgon. Din mamma har pratat med din pappa och du fick'' sa Justin och jag blev så glad. Justin började skratta lite.
När vi var klara åkte vi hem till mig. Jag tog ner en resväska och packade ner alla mina kläder. ''Jasmine..'' började Justin och tog sina armar runt min midja. Han fortsatte ''.. Varför har du inte berättat att du kan sjunga?'' avslutade Jusin och pussa på mjukt på axeln. Hur visste han det? Jag blev lite nervös. ''Jag tyckte det inte var så viktigt'' sa jag och justin ställde sig framför mig. ''Såklart det är viktigt'' sa Justin och lutade sin panna mot min panna mjukt.
När jag hade packat klart så åkte vi till Justin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dom har två kapitlerna blev ganska korta, men det gör väll inget? :) har tränat osv, ska äta nu! :) Men ikväll kommer det fler kapitel och då blir dom långa ;) + Blogg.se vill inte ladda upp bilder.. men ni får bilder ikväll!
Statestiken är inte så bra nu :(

Kapitel 18 - The date part 1

Jasmine's perspektiv:
Justin skjutsade hem mig, när vi skulle säga hejdå så kysstes vi passionerat.
''Vi ses ikväll..'' sa han när jag avsluafe kyssen för att få andas. Jag log mot honom, vi släppte varandras händer. Jag steg ut ur bilen och stängde dörren. Jag tittade mot huset, pappa och Caytlin var i New york. Dom skulle vara där till hösten. Jag gick sakta mot dörren och låste upp. Jag steg in och huset kändes annorlunda. Jag sprang upp till mitt rum och tog fram min klänning. Sen sminkade jag mig och var klar precis klockan sju.
Jag hörde att Justin knackade på dörren, jag gick fram och öppnade. Justin kollade på mig och log sen kom han fram till mig. ''Hur kan jag ha en sån vacker flickvän?'' sa han och kysste mig mjukt på munnen. Mina fjärilar började vakna igen och mina kinder blev röda kända jag.. ''Världens.. mest.. perfekta.. tjej'' försökte Justin säga mellan kyssarna. Jag drog bort honom för att få lite luft.

Justin's perspektiv:
Jasmine hade på sig en blå klänning. Hon såg så perfekt ut, hon gjorde det inte rättvist. Hon var mer än vacker.
Jag gick fram och kysste henne mjukt, hon luktade så gott.
Hon avslutade kyssen och kolla på mig och log. Jag log tillbaka och tog hennes hand, jag kramade den mjukt. Vi gick in och satte oss i bilen. Jag ångrade inte att vi skulle åka till en resturang. Med folk runt omkring oss. Alla skulle få veta att hon var min flickvän, jag ville visa upp henne.. Hon var den ända för mig. När vi satte oss i bilen så körde jag iväg. Jag kollade på Jasmine och hennes skönhet. ''Du är så vacker..'' sa jag och fortsatte kolla på henne. Jasmine började le ''Titta på vägen'' sa hon och skrattade sitt ljuvliga skratt.

(Så här ser Jasmine ut på dejten);


Kapitel 17 - But I can't stay made at you for anything

Detta kanske blir det sista inlägget för ikväll, skola imorgon.. Uppdaterar direkt efter :) kommentera vad ni tycker om novellen!
Tack för er som kommenterade, blir så glad! :D fortsätt!
---------------------------------------
Jasmine's perspektiv:
Jag tog på mig mina kläder och tvättade av mig allt gråt. Jag gick ut försiktigt genom dörren och kom på att jag lämnade min mobil i Justins rum. Jag suckade, när jag gick sakta in så ståg Justin där. Justin gick fram till mig och tog tag om mina armar ''Jasmine.. Det är inte som du tror. Jag lovar, jag skulle aldrig svika dig så där. Det vet du'' hans ord lät så övertygande. Jag tittade ner i golvet och Justin tog sin hand under min hack och jag kollade upp. Jag försvann i hans ögon, jag ville aldrig förlora honom, jag kunde inte bara bli arg på honom. Det gick inte.
''Förlåt mig snälla?'' sa Justin och kramade mig. Jag nickade och han förståg. Han kysste mig på munnen länge. Någon harklade sig och det var Pattie. Jag räckte över linnet snabbt och sa ''Tack för lånet'' och log vänligt mot henne. ''Det var så lite'' sa Pattie och log mot mig. Justin tog min hand och vi gick bort till köket. Vi hade inte ätit något sen i går morse. ''Gillar du dom här?'' frågade justin och innan jag hann svara kom jazmyn in och sprang till mig. ''Kom'' sa hon och började dra mig i handen. Jag kollade på Justin och han nickade. Jazmyn drog mig till teve rummet. ''Jazmyn, ta det lite lungt'' sa Pattie och skratta åt henne.
Hon visade mig sina dockor och tog fram en stor gitarr. ''Gillar du att spela gitarr?'' frågade jag jazmyn. Jazmyn nickade och räckte gitarren åt mig. Jag kunde spela gitarr, mamma hade lärt mig. ''Ska jag spela?'' sa jag och blev först lite nervös, jag hörde justin och Pattie prata. ''Jasmine är verkligen en fin tjej'' sa Pattie lungt. ''Hon är världens finaste'' sa Justin ochhag hörde på rösten att han log. Mina fjärilar i magen började fladdra fort.
''Spela!'' sa jazmyn och kollade på mig med sina bruna ögon. Jag tog gitarren och började spela en låt, när jag hörde någon komma in. Jag vände mig om och såg att det var Justin. Han hade med sig té till mig och smörgås och han hade tagit oboy och en smörgås. ''Kan du spela gitarr?'' frågade Justin och log mot mig. ''Lite..'' sa jag och började rodna. ''Du är ju sjukt duktig'' sa Justin och pussa på mig huvudet. ''Usch'' sa jazmyn och gav mig en kram och sprang iväg. Jag och Justin skrattade. ''Jazmyn och min msmma gillar dig'' sa Justin plötsligt och kollade djupt in i mina ögon. Jag började återigen att rodna. Justin började skratta. När vi var klara så gick vi upp till hans rum igen, jag fick låna en tandborste. ''Du minns när jag sa att jag ville bjuda ut dig på en dejt?'' sa Justin och la sina armar runt min midja. Jag slutade borsta tänderna ''Ja?'' sa jag och kollade på han genom spegeln. ''Vill du följa med mig ut ikväll?'' frågade Justin och fortsatte ''Framför folk'' avslutade han och pussade mig på axeln. ''Är du säker?'' frågade jag och kollade på honom lite oroligt. ''Hundratio procent säker..'' sa han lungt och jag vände mitt ansikte mot honom och tröck mina läppar mot hans. Han besvarade kyssen och la handen på min kind ''Isånnafall går jag gärna ut med dig'' sa jag och vi kysstes.


Kapitel 16 - Why?

Jasmine's perspektiv:
Jag vaknade av att solen lös in Justins rum. Justin låg tätt intill mig och hade sin ena arm på min midja. Jag kollade på honom, och strök han försiktigt på kinden.
Han vaknade till och kolla på mig, han log. Jag log tillbaka och fortsatte att strycka han på kinden. ''Godmorgon älskling'' sa han och kysste mig på munnen. Han drog täcket över oss och tog sin händer runt min midja. Han lyfte upp mig så jag låg på honom. När vi hörde att Justins telefon började ringa. Jag flyttade på mig och drog bort täcket. Justin tog min hand och kysste mig på kinden.

Justin's perspektiv:
Jag lyfte upp Jasmine så hon låg på mig. När min mobil började ringa. Jag suckade tyst och Jasmine drog bort täcket. Jag tog hennes hans och kysste henne på hennes mjuka kind.
Det var Alexis, varför ringde hon? Det var min förra tjej.
''Hej'' sa jag försiktigt. ''Justin, tack och lov att du svarade.. Min kille har gjort slut och jag behöver dig nu.. Kan vi inte börja om?'' frågade Alexis. Det var hon som gjorde slut med mig.. ''Nej.. Det är försent'' sa jag och strök Jasmine försiktigt på kinden. Jasmine verkade lite konstig. Hade hon hört vad Alexis hade sagt? ''Justin.. Du kommer aldrig hitta någon som mig. Förlåt mig snälla, du är i stanford va? Jag kommer. Vi behöver prata!!'' skrek Alexis och jag hörde hur hon började gråta. Jag ville aldrig mer träffa henne, tänkte jag. Jasmine var den ända för mig. Jag hann inte svara, hon la på. Jag log mot Jasmine lite och hon reste sig upp.

Jasmine's perspektiv:
Jag hörde att Justin pratade med någon tjej. Hon skrek att om dom inte kunde börja om? Jag kände mig lite sviken. När Justin la på log han mot mig. Jag reste mig upp och tog mina kläder. Det brändes bakom ögonlocken. ''Jag går på toa'' sa jag surt. Jag gick in till badrummet och satte mig ner. Hur kunde Justin?! Dom skulle prata och han kommer bli tillsammans med henne. Mina tårar började trilla ner..


Kapitel 15 - I can't be without you

Jasmine's perspektiv:
Justin hade sett att jag grät, han tog sina händer på mina kinder och kysste mig passionerat. Den var den bästa kyssen vi någonsin har haft, han drog mig mot väggen och la sin hand på min midja.
Jag ville aldrig sluta, han lyfte upp mig så jag hade mina ben runt hans midja. Jag var tryckt mot väggen, men det gjorde inget. Justin var min värld. Jag älskade verkligen honom. Vi fortsatte att kyssas och han tog sina händer under min rumpa. Jag hade mina händer på hans nacke. Allt var perfekt, han var perfekt.
Vi hållde på så länge till jag var tvungen att avsluta för att få hämta andan lite. Jag ställde mig ner på golvet. Jag andades sakta in och sakta ut. Justin tryckte mig försiktigt mot väggen igen och kysste mig mjukt. Hans läppar var mjuka och lite fuktiga. Jag la mina armar runt hans hals och han tog sin armar runt min midja.
Sen kom jag på att jag inte hade några kläder med mig eller någon tandborste. ''Justin..'' försökte jag säga. ''Mmm..?'' sa han och medans han fortsatte kyssa mig. Jag började skratta lite och tryckte mig ifrån honom.
''Jag har inga kläder eller tandborste..'' sa jag och kollade upp på Justin, mitt hår hängde lite över ögat. Justin strök bort det. ''Du kan låna ett linne av mamma och låna en tandborste av mig?'' sa han och log mot mig. ''Okej..'' sa jag och kysste honom mjukt på läpparna.
Jag var tvungen att avsluta, jag kände att jag började bli trött. Jag försökte se hur mycket klockan var, den var halv två. ''Ska vi gå och lägga oss?'' frågade Justin och kollade på mig och log. Jag nickade, han tog min hand och vi gick in till Patties rum. Jag fick ett svart linne. ''Tack'' sa jag och la mitt huvud på hans axel. Han pussade mitt huvud ''Du behöver inte tacka'' sa Justin vänligt. ''Får jag låna toaletten?'' frågade jag och log. ''Självklart'' sa han och vi gick till toaletten. Jag fattade, Justin ville hänga med in. Han ställde sig mot väggen och jag ställde mig framför honom. ''Justin..'' började jag och såg att han tittade ner på min kropp. ''Här uppe..''sa jag och pekade på mitt ansikte. Justin skrattade och kysste mig.

Jag gick in i toaletten och stängde dörren. Min mobil ringde, det var mamma.
''Hej mamma'' svarade jag snabbt. ''Hej gumman, vad gör du?'' frågade mamma glatt. ''Jag är med... en kompis'' ljög jag och mamma blev lite tyst. Sen fortsatte hon ''En kompis?'' frågade mamma. Jag hade alltid vart dålig på att ljuga för mamma. Jag bytte samtals ämne ''Hur går det med duetten?'' frågade jag och mamma lät glad på rösten. ''Det går jätte bra, vi är snart klara!!'' jag blev jätte glad för mammas skull. Jag visste inte vem hon sjöng duetten med. ''Vem sjunger du med?'' frågade jag försiktigt och log lite. ''Usher'' sa mamma och lät glad. Usher?! Skojade hon?! ''Åh, vad roligt mamma!'' sa jag och blev glad för hennes skull. ''Du skulle ha vart här, du sjunger ju otroligt bra gumman!'' sa mamma och lät lite ledsen. Det var bara min mamma som hade hört mig sjunga. ''Men mamma..'' började jag och kände att det var svårt att säga hejdå. Jag fortsatte ''.. Jag måste gå nu. Jag ringer dig, jag älskar dig'' jag svalde klumpen i halsen. ''Jag älskar dig med gumman.'' vi la på och jag vände mig mot spegeln. Jag klädde av mig och tog på mig linnet. Sen satte jag upp mitt hår i en knut och gick ut.



Jag gick sakta ut genom dörren sen gick jag in till Justins rum. Han var inte där, vart kunde han vara?
Sen kände jag ett par händer framför mina ögon. ''Är vi bara vänner?'' frågade Justin lite retsamt. Jag kunde inte låta bli att skratta. ''Kom'' sa han och drog mig mot sänge. Jag kunde se att han bet sig försiktigt i läppen.

Justin's perspektiv:
När Jasmine kom in i mitt rum var hon så vacker. Vad hon än gjorde så var hon helt perfekt. Jag hade hört när hon snackade med sin mamma och hennes mamma hade sagt att hon sjöng fint. Varför hade inte jag fått höra?
Jag gick fram till henne och tog mina händer framför hennes ansikte. ''Är vi bara vänner?'' frågade jag lite retsamt. Hon började skratta, det lät som en melodi. Jag drog henne mot sängen och jag bet mig försiktigt i läppen. Vi la oss ner och hon la sig jätte nära mig, hon gör mig galen.. Jag tryckte mina läppar återigen mot hennes och vi kysstes. Mina fjärilar i magen började fladdra. Jag älskade denna känsla.
Tillslut tryckte Jasmine ifrån mig lite och hon gäspade lite. ''Är du trött?'' frågade jag och kollade på henne. ''Lite'' sa hon och hon tryckte sin mjuka läppar mot mina. ''Jag älskar dig'' sa hon och det lät så perfekt. ''Jag älskar dig mer'' sa jag och pussade henne på läpparna.

Kapitel 14 - You are the perfect design

Jasmine's perspektiv:
''Justiiin!'' skrek den lilla tjejen. Jag antog att det var hans lilla syster. Justin lyfte upp henne och gav henne en puss på kinden, dom var så lika. Justin vände sig mot mig och lilla systern kollade på mig. Pattie gick och log mot mig, jag log tillbaka. ''Det här är Jasmine, visst är hon söt?'' sa Justin till sin lilla syster. jag log lite försiktigt mot henne. ''Vad söt hon är, vad heter hon?'' frågade jag och hon räckte ut armarna till mig. ''Jazmyn'' sa Justin och log. Han gav henne till mig. Jazmyn var hur lätt som helst, hon lekte lite emd mitt hår. Jag började skratta lite, sen gav jag henne till Justin igen. Vi gick in till köket och satt oss där. Jazmyn satte sig i Justins knä,



och jag satte mig bredvid dom.
Jazmyn kollade på mig och log stort, jag log tillbaka. Hon var bara för söt, tänkte jag.
Justin sträckte sig mot mig och pussa på mig på munnen, han la sin hand bakom mitt huvud.
''Justin?'' sa Pattie och båda hoppade till. Pattie ståg och skratta åt oss. Jag började rodna.
Jag tittade ner i bordet. ''Jag ska gå till en kompis, jag kommer hem sent ikväll. Det finns mat åt er i kylen'' sa Pattie, och kollade på mig och log. Jag log tillbaka. När hon stängde dörren skrattade jag och Justin.
''Jazmyn gå och lek med dina dockor'' sa Justin snällt till sin syster. Hon sprang iväg.
''Kom'' sa Justin och tog min hand. Vi gick upp och kom in ett rum, jag antog att det Justins rum. Väggarna var vita, och sängen var ganska stor. Han hade ett litet skrivbord och en stol. Han hållde min han och drog mig mot sin säng. Han puttade ner mig och la sig över mig. Hans halsband hängde i mitt ansikte, jag började skratta och puttade bort han. Han tog av sig dom och la sig över mig igen, han tryckte sina läppar mot mina och jag kände att min mobil vibrerade. Jag suckade och puttade på Justin igen. Han skratta lite. Jag satte mig upp och tog upp min mobil. Justin hängde över mig lite. Jag hade fått ett sms av pappa ''Du behöver inte komma hem. Du är ändå aldrig hemma. Springer runt med killar, kom inte hem'' Jag kände en tår trilla ner från mitt ansikte. Han var så elak, tror han att jag ville hem?!

Justin's perspektiv:
Jasmine öppnade sitt sms ''Du behöver inte komma hem. Du är ändå aldrig hemma. Springer runt med killar, kom inte hem''. Jag hann inte se vem det var ifrån, hon tog bort smset och jag såg en tår rinna ner från hennes ansikte. Jag krama om henne direkt och kände att tårarna brände bakom mina ögonlock.
''Älskling.. sluta gråta'' sa jag och pussa henne på pannan. Jag lyfte upp hennes huvud mellan mina händer. Hon var röd i ögonen. Hon kollade på mig och sedan tittade hon ner. Jag tryckte mina läppar mot hennes och lyfte upp henne. Hon tog sin armar runt min hals och vi kysstes passionerat och jag drog hennes mot väggen och vi kysstes fortfarande. Jag tog min ena hand på väggen och min andra hand på hennes midja.
Hon gör mig galen, tänkte jag.. Hon var för underbar.

Kapitel 13 - You are perfect

Jasmine's perspektiv:
När Justin sa att han älskade mig förändrades allt. ''Förlåt..'' sa jag försiktigt och började skämmas. Justin hoppade närmare mig och krama mig ''Jasmine, säg aldrig förlåt igen.. Du gjorde inget fel..'' viskade Justin i mitt öra. Han tog sitt pekfinger under min hacka och förde mitt ansikte mot hans. Han tryckte sina mjuka läppar mot mina. Han var helt underbar, jag älskade verkligen Justin.
''Du.. Är.. Perfekt..'' sa han mellan kyssarna. Mina fjärilar flög runt i min mage. Jag blev tvungen att avsluta för att ta lite luft.
Det hade gått några timmar och vi hade gått runt i skogen. När jag såg en liten hare. ''Åh, kolla vad söt'' sa jag och pekade på haren. Justin log och kollade på mig. ''Fast inte sötare än dig'' viskade Justin och tog sin hand ovanför min midja. Jag började rodna igen, jag lät håret falla ner. ''Åh, du är så söt när du rodnar'' sa Justin gulligt.
''Kan du inte sova hos mig inatt?'' viskade Justin i mitt öra och tog sin armar runt min midja. ''Okej'' sa jag och vände mig om.
När klockan var halv tolv åkte vi hem till Justin. Jag brydde mig inte ens om att smsa pappa.
När vi var framme hos Justin så var huset stort och vitt, det såg ut som på en film. Trädgården var otroligt fin.
Jag gick sakta ut ur bilen och Justin kom och tog min hand. Jag blev lite nervös och Justin märkte det, han drog mig närmare sig. ''Oroa dig inte, hon kommer älska dig'' sa han och hans ord lät övertygande. Innan vi gick in då pussa han mig på kinden. Justin öppnade dörren och hallen var jätte fin. Justins mamma kom ut från ett av rummen ''Hej, du måste vara Jasmine? Jag har hört så mycket om dig. Jag heter Pattie'' sa hon snällt. Jag log mot henne och nickade sen kollade jag på Justin. Han blev röd i ansiktet. Jag log mot honom och han log tillbaka.
''Är ni hunriga?'' fråga Pattie och log mot oss. Jag skakade på huvudet och log. ''Nej, jag är inte hunrig'' sa Justin och kollade på mig. ''Justiiin'' sa en liten flicka som sprang mot honom.


Kapitel 12 - Because I love you

Justin's perspektiv:
När Jasmine hoppade in i bilen så såg hon för vacker ut som vanligt.
Jag kysste henne hårt på läpparna, jag ville aldrig förlora henne igen. Hon avslutade kyssen och jag kollade lite oroligt på henne. ''Vart ska vi?'' sa hon och log sitt underbara leénde. ''Du får se..'' sa jag hemligt och log retsamt. ''Jaså?'' sa Jasmine lutade sig närmare mig. Jag bet mig försiktigt i läppen, hur gjorde hon?! Jag lutade mig närmare hennes ansikte och våra läppar möttes ännu en gång. Jag drog min hand genom hennes hår och lutade mig över henne. Sen drog jag henne till mig så hon nästan satt i mitt knä. ''Jasmine!!'' ropade någon och både ryckte till. Jasmine vände sig om och kollade ut genom fönstret, sedan vände hon sig om till mig och sa ''Kör''. Jag startade bilen och körde iväg. Jasmine andades ut.

Jasmine's perspektiv:
Jag såg pappa stå vid balkongdörren och ropa mitt namn. Jag vände mig om till Justin och sa ''Kör''. När han hade kört iväg så andades jag ut.
Ingen av oss sa någonting, och pappas ord ekade i mitt huvud. 'Han gillar inte sånna som dig' jag skakade lätt på huvudet men så pass att Justin såg det. ''Vad är det?'' frågade Justin oroligt och tog tag i min hand. Han lekte lite med mina fingrar. Jag gillade verkligen Justin. Han fick mig att må bra, iallafall för stunden. ''Ingenting'' sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel. Vi körde längst en grusväg, och jag satte mig upp försiktigt. Det var skog på båda sidorna. Det var vackert. Men vad gjorde vi så här långt ut?
''Justin, vart är vi?'' frågade jag och kollade på honom. Han log mot mig och sa ''Det får du se''.
När vi var framme så var det ett litet berg och en gräsplätt där. Vattnet låt precis framför berget. Det var betydligt finare än vad jag kunde ha föreställt mig. Justin tog tag om min midja och drog mig framåt. Vi satte oss ner i gräset med en filt under oss. ''Jag har aldrig tagit med någon hit förut.. Förutom dig då'' sa Justin och log mot mig. Han strök bort en liten hårslinga från mitt ansikte. 'Han vill inte ha någon som dig', orden skrek inuti mitt huvud. Jag tog bort Justins hand. ''Gjorde jag något fel?'' frågade Justin och såg mer orolig ut än vad han har gjort.
Jag svarade inte utan satte mig lite längre bort från honom. ''Älskling.. Har jag gjort något fel?'' frågade han igen. ''Varför tog du mig hit Justin?'' frågade jag och mina tårar började brännas bakom ögonlocken. ''För att... För att jag älskar dig Jasmine'' sa Justin allvarligt.


Kapitel 11 - I really like you

Jasmine's perspektiv:
Pappa stirrade fortfarande surt mot mig. Vad har jag gjort för fel? Caytlin fick alltid vara ute sent eller åka med vem hon ville för pappa. Men han älskade henne mera också..
''En vän'' sa jag och började gå upp för trappan. ''Så du har hittat en ny kille nu? Fattar ju varför också. Justin vill inte ha en sån som dig'' sa pappa elakt och började skratta. Han gick iväg och jag hörde honom prata med Caytlin. Mina tårar började bränna bakom ögonlocken. Jag satte mig ner på trappan och tårarna började rinna. Det var väll klart att Justin gillade mig? Eller hade pappa rätt? Han kanske bara tycker synd om mig?
Jag skakade av mina fåniga tankar och gick sakta upp till rum.
Min mobil pep till ''Hej sötnos, träffas imorgon?'' det var från Justin, jag log lite och kände att fjärilarna började vakna igen. ''Klart finaste'' skrev jag tillbaka.
Jag hörde att pappa och Caytlin spelade kort. Jag smög in till badrummet och duschade av mig snabbt. Sen tog jag på mig ett linne och tvättade av mitt ansikte, sen borsta jag tänderna. Jag smög in till mitt rum och släckte lampan. Sen somna jag.
Jag vaknade utav att min mobil vibrerade, jag hade fått 13 sms och 9 missade samtal. Alla var från Justin. Jag kollade på det sista messet ''Finaste, vad gör du? :/'' jag skrev snabbt tillbaka ''Jag vakna precis :(''. Klockan var halv ett.
Jag sprang upp till garderoben och valde ett svart linne som visade magen lite och sen ett par ljusa shorts.
Jag kammade igenom håret och sprang till badrummet och borsta tänderna. Sen spraya jag på parfym. Jag tog min mobil och öppnade den, jag hade fått ett till sms av Justin ''Haha ;) jag kommer och hämtar dig <3''. Jag smög försiktigt ner för trappan och kollade vart pappa och Caytlin satt. Dom satt och åt mat. Jag himlade med ögonen och suckade, sen sprang jag till dörren och öppnade den försiktigt. Justins bil ståg parkerad utanför vårat hus.
Jag sprang till bilen och hoppade in. Justin skrattade och frågade ''Varför så bråttom babe?'' sen möttes våra läppar och vi kysstes passionerat.


Snart så

Snart kommer kapitel 11 upp.
Har haft lite besök så har inte kunna skriva :/


Kapitel 10 - First kiss

Jasmine's perspektiv:
''Kan du förlåta mig?'' frågade Justin igen och flytta sitt ansikte närmare mitt.
''Ja!'' sa jag och kände att jag började rodna igen. Det blåste till lite och mitt hår flög i mitt ansikte. Justin ställde sig upp och tog tag i mina hand. När vi ståg upp så tog han sin hand på min midja och jag la min hand på hans bröstkorg. Han flyttade sig närmare mitt ansikte.



Sen tryckte han sina läppar mot mina. Våran kyss var mjuk och lugn.
Jag var tvungen att avsluta den för att få ta luft. ''Du är inte som alla andra tjejer..'' började Justin och fortsatte ''.. Du är för bra för mig Jasmine. Kom alltid ihåg det'' avslutade han och han tryckte sina läppar mot mina igen. Hur kunde jag vara för bra för Justin?! Mina fjärilar i magen började flyga runt i magen.
''Vill du gå ut på en middag med mig?'' sa han och lutade sin panna mot min.
''Utan någon luva på sig?'' sa jag retsamt och log. ''Såklart'' sa han och kysste mig igen. Denna gång var den mer passionerad och lite hårdare. ''Isånnafall.. vill jag gärna gå ut med dig'' sa jag och kollade på han. Justin log brett. Jag gick bakåt och bet mig i läppen. Jag tog ena hårlslingan och snurrade det, och sen gick jag bakom en ridå. Justin log brett och började gå mot mig. Han gick mot mig och jag gick fortfarande bakåt. Sen sprang han mot mig och tog tag i mig och kysste mig igen.
När det hade gått några timmar så kollade jag på klockan. Den var halv tolv. Mamma och pappa är säkert oroliga. Men varför hade inte dom ringt mig?
Justin hållde på att leka med mina fingrar. ''Justin..'' började jag och han kollade på mig. Hans ögon fick mig att smälta bort. ''.. Jag måste hem'' sa jag och Justin såg ledsen ut. ''Måste du?'' sa han lite retsamt och tog sitt ansikte nära mitt. Jag nickade sakta. Jag blev helt förtrollad. Han tryckte sina läppar mot mina och jag ville aldrig sluta. Men tillslut knuffa jag bort honom lite. Vi stallde oss upp, han tog tag i min hand.
''Behöver du skjuts?'' frågade Justin och kollade på mig. ''Om det går bra'' sa jag försiktigt. Han började skratta och pussa mig på kinden. Jag började rodna ''Du är så söt när du rodnar'' sa Justin och jag vände bort ansiktet.
När vi satt i bilen så fick jag ett sms av mamma ''Hej gumman, jag sitter på flygplanet på väg till New York. Jag ska sjunga en lite duett med en person. Sköt om dig. Puss''. Jag blev genast ledsen. Jag ville inte vara själv med pappa och caytlin.. Dom pratade aldrig med mig. Jag var alltid utanför. Justin såg tydligen det och kollade på mig oroligt. Jag skakade på huvudet och kollade ut. När vi var framme hos mig frågade Justin om han fick mitt nummer. Jag gav det till honom, och sen sträckte han sig mot mig och gav mig en lång kyss. Jag var tvungen att avsluta. ''Hejdå'' sa Justin och höll i min hand när jag gick ut. 'Hejdå..'' sa jag sorgset. Vi släppte varandras händer och jag gick mot dörren. När jag gick in ståg pappa i dörröppningen. ''Vem var det där då?'' frågade pappa surt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojojoj, vad kommer hända nu? :O
håll utkik efter nästa kapitel som kommer snart ;)
kommentera vad ni tycker, statestiken är jätte bra!! :D

Kapitel 9 - I never let you go


Jasmine's perspektiv:
När jag hade läst brevet om och om igen så snurrade alla mina tankar. Varför hade Justin skrivit det här?
Varför ville han att jag skulle komma till arenan? Jag kollade på baksidan av brevet. ''Möt mig klockan 21.00 ikväll''. Jag började le lite för mig själv. Ska jag gå? tänkte jag.. Jag hade ju inget annat för mig ändå så.
När klockan var åtta så hade jag fixat mig lite, tog på mig en svart tröja och ett par shorts.




Sen tog jag på mig lite smycken och sminka mig lite. Jag kollade mig i spegeln och jag blev nöjd.
''Vart ska du?'' frågade mamma och kollade på mig. ''Jag kommer tillbaka snart'' sa jag och stängde dörren.
Jag började gå mot busshållsplatsen och såg att bussen svängde sakta in. Jag gick in och betalade, sen satte jag mig i mitten av bussen. Jag lutade mitt huvud på fönstret.
Jag plingade på Stopp knappen, sen gick jag ut. Jag kände att jag blev nervös. Dörren till arenan ståg lite öppen, jag gick sakta in. Jag såg att han började spela på sin gitarr och började sjunga Never let you go.



Jag gick sakta mot han. Justin vinkade att jag skulle sätta mig bredvid honom, jag gick lite snabbar då. Jag hoppade upp på scenen och satte mig bredvid honom. Han fortsatte att sjunga. Mina kinder började bli varma och Justin log ännu bredare mot mig medans han sjöng. När han var klar så kollade han på mig.
''Jasmine..'' började han och jag kollade ner. Han tog sitt pekinger och la den under min haka, han fortsatte ''.. Förlåt för vad jag har gjort mot dig och vad du har fått gått igenom pågrund av mig..'' Jag kollade på han och det såg ut som om hans ögon fylldes med tårar. ''Kan du förlåta mig?'' han tog sitt ansikte nära mitt.


Förlåt!

Ni får kapitel 9 imorgon, tror jag håller på och blir sjuk :/ och jag har färgat mitt hår idag också. Inte så bra uppdatering :(
Men kommentera vad ni tycker så här långt :) skulle blir så glad då!! :)


Kapitel 8 - I'm sorry

Jasmine's perspektiv:
''Gumman, vi är framme nu'' sa mamma och skakade lite på mig. Jag kände att jag var blöt under ögonen. Jag kollade på mamma och hon log. Jag log lite tillbaka, jag steg försiktigt ut ur bilen och solen lös i mina ögon.
Jag tog min resväska och gick in. Sen gick jag direkt in i mitt rum, la ner resväskan och gick till fönstret. Tårarna började återigen rinna.. När skulle detta ta slut? Jag tog på mig pyamas sen och hoppade ner i sängen. Jag somnade direkt.
Jag vaknade av att solen lös in i rummet, jag vände mig om och kolla vad klockan var. Den var halv två. Jag suckade och gick upp till garderoben. Jag valde ut en tröja och ett par bikini trosor. Jag gick fram till spegeln och såg hur jag såg ut. Mina ögon var alldeles röda av allt gråt. Jag kammade mitt hår, och gick och borsta tänderna. Sen gick jag sakta ner för trappan. När jag kom in köket så såg jag en lapp ligga på bordet ''Hej gumman, vi är hos några grannar. Ta in posten och köp lite mat till dig själv! ha det bra. Kram'' det var från mamma.
Jag gick till hallen, tog på mig mina skor och gick till affären. När jag kom in så glodde alla på mig. ''Är inte det där..?'' hörde jag några viska.
När jag var klar gick jag till kassan.
Kassörskan kollade på mig mycket. Jag betalade sen gick jag ut till värmen igen. Jag gick långsamt hem, hämtade posten. Jag gick in och la maten i kylskåpet. Sen gick jag och kollade posten. Det var betalningar, lite reklam och sen när jag skulle ta upp det sista brevet så ståg det ''Jasmine''. Jag stirrade på det och fick en liten klump i magen. Jag gick ut till balkongen och satte mig där. Jag öppnade försiktigt brev ''Jasmine.. jag vet att jag är den sista människan du vill prata med nu. Men jag ville inte förstöra ditt liv. Jag trodde jag skyddade dig från allt jag har gått igenom. Jag ville aldrig förlora dig.. Du vågar fråga mig saker som ingen annan skulle vågat, jag kan va mig själv med dig. Förlåt för allt du har gått igenom pågrund av mig. Ps. Snälla kom till stanford arenan. / Din Justin''


Kapitel 7 - But i've got lost on this way



Jasmine's perspektiv:
Kvinnan kollade på mig med stora ögon. Kände jag Justin? Han hade ju ljugit om att han kände mig..
''Nej, jag känner inte honom'' sa jag och kollade på kvinnan. ''Det finns bilder på er när ni går och håller i handen?'' sa kvinnan stödigt. Jag ryckte på axlarna ''Den Justin ni känner..'' började jag och kollade på alla kameror och fortsatte ''.. Han är bara en kille. Han får inte ha sin frihet. Ni skriver saker om honom som han inte ens kanske gillar.. Men nej, jag känner inte Justin och jag vill inte ens känna honom'' sa jag och mina tårar började rinna..

Justin's perspektiv:
''Nej, jag känner inte honom'' sa Jasmine. Ryan stängde av teven. Jag kollade ner i marken.
''Bra jobbat Justin, du får henne att ljuga'' sa Ryan och kollade på mig surt. ''Jag hade inget annat val'' sa jag och fattade inte riktigt vad han menade. ''Jag hade inget.. Justin, du säger så hela tiden. Jag hade inget val'' sa Ryan surt och började gå. ''Vart ska du?'' sa jag och kollade konstigt på han. ''Leta efter min bästavän, för det är inte han som sitter i den här stolen'' sa Ryan och gick iväg. Jag la handen för ansiktet och kände att tårarna började rinna.



Jag kollade ut genom fönstret. Jag ville bara inte att Jasmine skulle få gå igenom allt jag har gått igenom, men det var hon som förståg mig mest. Sen kom jag på en idé, jag sprang upp till mig rum och hämtade papper och penna.

Jasmine's perspektiv:
''Okej, nu räcker det.'' sa pappa och tog tag i mig. Det hade gått några dagar, fotograferna hade inte gett sig. ''Vadå?'' sa jag och kollade trött på pappa. ''Vi åker hem till Stanford ikväll'' sa pappa och började bli arg. Jag visste inte varför? Jag ville stanna kvar här. Vi skulle igentligen vara kvar här i två veckor till. ''Varför då?'' sa jag och kollade försiktigt på mina händer. ''För jag vill inte se dig så där deprimerad, och jag orkar inte med dom här fotograferna'' sa han strängt. Jag svarade inte utan lutade mitt huvud mot ryggstödet och blundade.

Efter några timmar så skulle vi åka hem. ''Hejdå mormor och morfar'' sa jag och höll tillbaka tårarna. ''Gumman, det kommer lösa sig. Jag lovar'' sa mormor och strök försiktigt sin lena hand mot min kind. Jag tittade ner och log. ''Hejdå hjärtat'' sa morfar och jag kramade honom extra hårt. Sen gick vi och satte oss i bilen. Jag satte i mina hörlurar i öronen och började lyssna på någon lugn musik. Sen strax efter det somnade jag..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad kommer hända nu när Jasmine åker hem? :o
håll utkik efter nästa kapitel som kommer om ett litet tag :) kommentera också vad ni tycker! :)


Kapitel 6 - I thought I was protecing you

Jasmine's perspektiv:
När vi kom fram till stranden så kom det någon upp från vattnet och Justin släppte min hand. Jag log lite konstigt, varför släppte han den? han drog på dig sin luva igen.
''Varför gjorde du sådär?'' frågade jag och höjde mina ögonbryn samtidigt som jag skratta lite. Justin kollade ner och sen upp på mig igen. ''Det tar slut här.. det vet du va..?'' sa han och kollade försiktigt på mig. Jag fattade inte vad han menade, vadå slut? Justin fortsatte ''.. Vi kan inte ses mera efter det här'' avslutade han och kollade lite sorgset på mig. ''Varför inte?'' frågade jag och kollade konstigt på honom. Jag fattade fortfarande inte vad menade. ''För tidningarna kommer börja skriva om oss, och göra det till något fult'' sa han allvarligt.
''Så var allt det här på låtsas?'' frågade jag och kände att tårarna började bränna bakom ögonlocken.
''Nej såklart inte men.. jag vill inte förstöra något för dig'' började han. Nu började tårarna att rinna kände jag.
''Men det har du redan'' sa jag och gick därifrån. Jag såg en telefon automat, jag sprang dit.. Tårarna bara ran och ran. Jag vill aldrig mer se han. Jag slog numret till en taxi. Jag vände mig om och såg att han hade flera tjejer runt sig, han kollade upp. Jag vände mig snabbt om. Tårarna ville aldrig sluta..
När taxi:n var på väg gick jag snabbt ut. ''Omg.. jag älskar dig Justin'' hörde jag flera tjejer skrika.
Jag kände mig värdelös. Jag ville bara hem.. När jag såg taxi:n hoppade jag in i den och sa vart jag skulle. Chaffören kollade undrande på mig. Jag lutade mitt huvud mot fönstret. Jag tårarna rann..
När jag kom fram till mormor och morfars hus sprang jag upp till mitt gästrum..
''Vad har hänt gumman?'' frågade mormor som kom in i rummet. Hon satte sig på min säng och strök på mitt huvud. Vad skulle jag säga? jag lät bli att säga något. Hur kunde en människa gråta så här mycket?

Justin's perspektiv:
När jag såg att Jasmine sprang in till en telefon aoutfomat. Jag tog upp mina händer bakom huvudet och kände att tårarna brände bakom ögonlocken. Vad hade jag gjort? Hon var ju inte som alla andra tjejer.. Hon var vacker, hennes personlighet var fantastisk. Hon frågade saker ingen annan skulle våga fråga.
Jag hörde tjejer komma fram till mig, dom fick ta kort på mig.
När jag kollade upp så såg jag att Jasmine kollade åt mitt håll och vände sig om, hon hade gråtit.
Jag såg att Jasmine sprang ut därifrån..

Jasmine's perspektiv:
Jag vaknade nästa morgon av att Caytlin ropade på mig att jag skulle komma ner, jag satte mig framför teven.
''Så Justin, vem är denna tjej?'' sa en reporter åt Justin. Det kom upp en bild på mig. Mamma, pappa, caytlin, mormor och morfar kollade på mig. Jag kollade bara på teven. ''Jag vet inte.. Jag känner inte henne'' sa Justin och log mot kvinnan. Jag kände att tårarna började bränna bakom ögonlocken. ''Vi har ett kort här Justin där ni står och håller i handen'' sa kvinnan och kollade frågande på Justin. Kvinnan visade en bild när vi gick på stranden och höll varandra i handen.

Han började titta mot kameran och sa ''Hon ville bara ha en autograf, jag känner inte henne'' han ryckte på axlarna.
''Kan du berätta vad det här är?'' frågade pappa mig och kollade lite surt på mig. ''Snälla, ni måste bara lita på mig..'' sa jag och gick därifrån. Jag satte mig på trappan och startade min iPod. Sen såg jag att mormor och morfar gick ut på gården. Jag log lite för mig själv.

När det hade gått en vecka så ståg det massa paparazzi och reportrar utanför mormor och morfars hus.
Jag och caytlin satt uppe i mitt rum. ''Visst är det kul att ha fotografer och allt här, men jag behöver mitt privat liv'' sa caytlin och filade sina naglar. Jag himlade med ögonen och fortsatte kolla ut. ''Jasmine och caytlin vi ska handla. Kom nu'' ropade mamma och vi gick ner. När alla hade gått ut och jag gick sist ut så kom det fram en kvinna till mig ''Ursäkta, känner du Justin Bieber?''

Kapitel 5 - Dream

Jasmine's perspektiv:
''Jag tycker det roligt. Jag har aldrig varit med om detta förut'' sa han och log mot mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, jag blev förvånad.
Han fortsatte ''Det är skönt att inte ha några fotografer hängandes efter än..'' avslutade han medans vi gick. Vi gick in i ett par buskar, jag hann inte svara på frågan när Justin ramlade framåt.
''Justin!!'' skrek jag och kände att han tog tag om min midja. Han drog ner mig i en liten sjö och vi skvätte vatten på varandra.
När vi var klara gick vi upp och satte oss på en stor gren. Jag kollade på Justin. Han är väl inte sån stor idiot iallafall.. tänkte jag och märkte att jag satt och log för mig själv. ''Vad ler du åt?'' frågade Justin och log. Jag skakade på huvudet och kollade ner.
''Jag kanske ändå inte förstår..'' började jag helt plötsligt. Justin kollade på mig med en frågande blick ''Vadå?'' sa han. ''Ditt liv..'' sa jag och Justin började små skratta. Jag fortsatte ''.. Men är det inte lite jobbigt? Du vet med fotograferna och allt..'' sa jag och kollade på Justin. Men mitt hår hängde i vägen. ''Jo.. Dom kan ju hitta på vad som helst.. Men det värsta är att jag inte vet vilka som är mina riktiga vänner, och vilka som utnyttjar mig'' sa han och kollade lite ledsamt på mig. ''Jag är totalt ute efter dina grejer, helt klart'' drev jag och försökte spela seriös. Justin puttade mig lätt och skrattade. Jag kände att något började vakna i min mage.. Började jag gilla Justin? Nej, såklart inte..
''Vet du? Det är ingen tjej som har frågat mig sånna där frågor'' sa Justin plötsligt. Jag kollade på honom och kunde inte låta bli att le. Jag kände mig lite smickrad.
''Men jag är faktiskt sjukt cool'' sa Justin och log brett mot mig. ''Jaså? tyvärr då har jag inte märkt det..'' sa jag och log sen mot honom. Justin började skratta.
Efter ett tag så sa Justin ''Ska vi gå?'' jag nickade och stallde mig upp. Han tog min väska och la den runt min axel. Sen tog han min hand och vi gick.
Det kändes faktiskt bra, eller kanske mer än bra?
--------------------------------
Nu fick ni ett litet kapitel :) hoppas nu gillar det!!
kommentera gärna vad ni tycker, + fortsätt kommentera som ni gör! :)


Kapitel 4 -

Jasmine's perspektiv:
När jag hade gått ut från garaget gick jag snabbt in i huset.
Jag sprang upp till gästrummet och borsta tänders. Sen hoppa jag i min pyamas och somna om. Jag vaknade sent nästa morgon, klockan var halv 1. Jag sträckte på mig och gick upp till dom andra. Dom satt ute på altan.
''Hej gumman'' sa mormor och krama mig. Jag kramade tillbaka.
''Du måste följa med mig till stranden idag'' sa Caytlin och hon såg ut att vara arg ''Men du kanske rymmer igen..'' avslutade hon. Jag blev lite arg på henne, jag ville berätta men jag lät bli. För vem skulle tro mig?
''Jag tog en taxi hem..'' sa jag och satte mig ner. Hon svarade inte.
När vi var färdiga och hade fixat oss så stack vi till stranden med bilen.
''Sätt dig någon annanstans, jag vill va ifred'' sa Caytlin och gick åt ett annat håll. Jag tittade ut mot stranden och fick se en mössa jag kände igen, och jag började le lite. Jag gick närmare och satte mig på stolen bredvid ''Är det ledigt här?'' frågade jag snällt. Jag viste vem det var, det ar Justin. Men jag tänkte skoja lite med honom. Justin ryckte på axlarna.
''Har du någon solkräm?'' frågade jag igen och då drog han ner mössan ännu längre ner. ''Du kanske vill hjälpa mig?'' sa jag och log. Justin drog ner sina solglasögon och kollade på mig ''Hur visste du att det var jag?'' sa han och log. Jag pekade på huvudet och han började skratta. ''Varför är du här och inte hemma?'' frågade jag och kollade på honom undrade. ''Paparazzin står vid mitt hus och jag vill inte åka med den där bilen'' sa han och kollade ut mot vattnet. Jag nickade och blundade mot solen. ''Så vad åker du i då?'' frågade Justin och kollade på mig och log. ''Kom'' sa jag och steg upp ur stolen. Vi gick mot parkeringen ''Här är.. rosita'' och pekade på en röd bil. Min mormor döpte alltid sina bilar.
''Skojar du?'' sa Justin och gapade och kollade på mig. ''Ducka'' sa han helt plötsligt. Det kom några fotografer. ''Hur hittar dom mig?'' viskade justin. Vi smög in och satte oss i bilen Justin fick av doktorn. Justin lutade sig över mig och började rota i en låda ''Här'' han räckte över mig en sjal. Jag tog på mig den och han tog på sig sin luva som var över hans mössa. Han backade ut och började köra mot vägen. Jag tog upp min mobil ur väskan och smsade Caytlin ''Jag åker in till 'Stan''' och sen la jag ner mobilen och lutade huvudet mot fönstret och andades it.
''Nu är det ingen fara längre..'' började Justin och le. Han slog på radion och en av hans låtar kom upp Somebody to love. Han började sjunga jätte roligt, jag kunde inte hålla mig för skratt. Eftermiddagen flöt på, vi hade åkt in till ett litet samhälle och några fick autografer. Kanske hade jag haft fel om Justin? Han är inte så dum.
När vi satt i bilen igen och var trötta så kollade Justin i backspegeln och fick en oroad blick ''Vad?'' sa jag och började bli lite orolig. ''Ta fram kartan som ligger i facket, och kolla om det finns någon genväg'' sa han snabbt och jag letade efter kartan. Jag hittade den snabbt och började vicka upp den. Tog den aldrig slut?! Den var hur stor som helst. ''Skynda Jasmine'' sa justin och blev stressad. ''Vart ligger Kalifornien då?'' sa jag och blev orolig. Jag hade aldrig vart bra på att läsa kartor, och det blev inte bättre när Justin svängde in på en stig och kartan flög i ansiktet på mig. ''Läs kartan då'' sa Justin och började bli ännu mera stressad. ''Håll koll på vägen, så håller jag koll på kartan'' sa jag surt. ''Det skulle vara lätt att köra om man visste vart man var!'' sa Justin surt till mig. Jag började bli väldigt sur jag med ''Det skulle vara lätt att läsa kartan om någon person kunde köra!'' klagade jag och tittade på kartan. ''Sväng ditåt'' sa jag och pekade på en liten väg.
Efter en kvart så sa Justin ''Bra jobbat Jasmine, vart är vi..?'' började Justin och jag bet mig försiktigt i läppen. Jag tittade på kartan men jag förståg inte något. Justin fortsatte ''.. Vad bra!! Nu har vi åkt vilse..'' sa han och bilen stannade. ''Så är detta mitt fel nu?'' sa jag och kollade surt på Justin.
Han suckade och försökte starta bilen, den ville inte gå igång. Då gick han ut ur den och ramla ner i en stor ler pöl. Jag började skratta. Justin steg upp och började dra ner mig. ''Justin, snälla slutaaaa..'' sa jag och jag kom loss ut hans grepp. Justin hoppade in i bilen och då började bilen att röra sig. Vi kollade varandra. ''Vi klättrar upp på taket'' sa Justin och började klättra it från fönstret. Jag gjorde detsamma ''Här ta min hand'' sa Justin och log mot mig. Jag tog den och kom upp på taket. Bilen började sjunka.
''Vi kan hoppa på den där grenen och klättra över till marken?'' sa Justin och kollade på mig. Jag suckade och Justin började klättra, han räckte ut sin hand och jag tog den. Allt hände så snabbt. Justin halkade och ramlade i ler pölen, han drog ner mig dit. Jag kände leran runt mina ben och åka in i min tröja och trodde jag skulle börja gråta.. Justin och jag började simma mot gräset. När vi kom upp så sa Justin ''Det där var roligt'' och log brett mot mig. När jag kom på att min väska log därnere. ''Min väska!!'' skrek jag och sprang till leran. Jag hörde Justins telefon ringa. Han svarade inte. ''Ska du inte svara?!'' sa jag och kollade på han. Han tog upp sin mobil, jag hörde inte vad han sa. Tillslut fick jag upp min väska. Jag gick upp och började gå mot samhället där vi var förut. ''Jasmine, vart ska du?'' sa Justin och kom springandes mot mig. Han ställde sig framför mig och log. ''Jag ska hem'' sa jag bestämt och började gå förbi han ''Ehm.. Däråt ska vi'' sa han och pekade åt andra hållet.
Jag började gå åt det hållet istället. ''Varför är du så där? Detta är ju jätte roligt!'' sa han och log. Jag stannade upp. ''Roligt?! Vi har åkt genom en öken nästan hela kvällen. Mina föräldrar kommer ge mig utegångsförbud tills jag är tjugo år. Jag har ingen telefon längre. Mina kläder är förstörda'' sa jag surt och kollade på Justin.
------------------------------------
Ojojoj, vad kommer hända nu? :o
Kommentera!! :)


Kapitel 3 - It does not work on me

Jasmine's perspektiv:
Vi åkte mot sjukhuset. Äntligen, tänkte jag..
''Så.. bor du här eller?'' sa Justin och kolla på mig. Varför pratade han med mig? Han var en kändis, dom pratar inte med sånna som mig.
''Nej'' sa jag och fortsatte stirra ut genom fönstret. Var vi aldrig framme snart?
''Oookej..'' sa han och titta ut genom fönstret. När vi var framme hoppade jag ut ur bilen. Vi sprang mot sjukhus dörren och sen kom någon läkare. Tydligen kände han och Justin varandra.
Vi gick in i hans rum och han undersökte mig.
''Har du ont när jag trycker där?'' sa han och tryckte försikigt på en punkt i mitt huvud.
''Nej'' sa jag. Han kollade med en ficklampa i mina ögon. ''Allt ser bra ut, du får bara åka hem och vila dig lite..'' började han och fortsatte ''.. Vänta där, jag ska bara hämta något kallt du kan ha på huvudet'' avslutade han och jag nickade. När han hade gått så kollade Justin in, hans telefon började ringa. Han svarade inte utan ståg och vissla. ''Ska du inte svara?'' frågade jag och kollade på honom. Han log och tog upp sitt långfinger. När han ahde gått skakade jag på huvudet. Jag undrar vad Caytlin gör nu? Hon har säkert flippat ur.
Doktorn kom tillbaka in i rummet igen ''Här, nu får du åka hem och sova. Så ska du se att huvudvärken går över'' sa han snällt och log. Jag reste mig upp. ''Justin, det står en massa fotografer där ute'' sa doktorn och jag hörde Justin sucka. ''Här..'' började Justin och jag såg att han gav nycklar till doktorn och fortsatte ''Jag får din bil, så får du min..'' avslutade han och log. Doktorn tog nycklarna och vi gick ut till hans bil. Den var fall färdig.
Vi hoppade in i den och Justin startade bilen, den hoppa till och jag skrek. Sen började han köra ''Ta det lungt'' sa Justin och kolla på mig. Hur skulle jag ta det lungt när hela bilen kanske går sönder?!
''Hur har det i..?'' han pekade på mitt huvud. ''Det hade gått precis över när jag var inne hos doktorn, nu blir det bara värre'' sa jag surt. ''Inte mitt fel?!'' sa han surt tillbaka. ''Jag har inte sagt det heller. Men vi skulle inte sitta i denna bil om inte du var tvungen att slå upp dörren'' sa jag surt tillbaka. ''Haha, så detta är mitt fel nu?! Vi skulle inte sitta i den här bilen om du inte var tvungen att leta upp en dörr för att få träffa mig'' sa han och kollade på mig surt. Jag blev riktigt arg kände jag men svalde det ''För det första, vill jag inte ens gå på din dumma konsert. För det andra, jag kan lika gärna gå hem'' sa jag och kollade ut genom fönstret för att dölja att jag var arg. ''Sväng in här..'' sa jag tyst. Men han hörde det. ''Så du är ingen fan?'' sa han och kollade på mig. Han såg ledsen ut. ''Nej, och tack för skjutsen'' sa jag och skulle precis öppna dörren när han tar tag i min arm.. för fjärde gången. ''Det var iallafall trevligt att träffas'' sa han och log. Jag log lätt tillbaka och hoppade ur.
När jag kom in mormor och morfars hus så såg jag att det låg en lapp på golvet. ''Hej gumman, du tog en taxi hem va? Vi är hos mormor och morfars kompisar, för elen har gått hos dom. Vi kommer imorgon bitti. Synd att du inte kunde vara med. Jag älskar dig, mamma!'' Jag hade aldrig sagt att jag tog en taxi hem? Jag suckade och slängde lappen. Jag gick till köket och öppnade kylskåpet och tog ut en Juice och fyllde det i ett glas.
Efter en liten stund hörde jag att ring klockan plingade. Jag gick sakta till ytterdörren och öppna. Det var Justin. Jag himlade med ögonen ''Vad?'' sa jag och kollade på han. ''Det är ett gäng fotografer som hänger efter mig, skulle jag få kunna sova här?'' sa han och log. Jag suckade ''Du får sova i garaget då, men du måste vara borta härifrån tidigt på morgonen. Okej?'' sa jag. ''Ja! tack så mycket'' sa han och jag gick ut till garaget. Jag kollade på han. ''Ska du inte köra in bilen här?'' frågade jag honom. ''Ehm.. bilen har pajat'' sa han och skaka på sitt hår och log lite försiktigt. Skojade han med mig?! Jag suckade igen och vi gick till bilen. Vi började knuffa den ''Putta på den då'' sa Justin och kollade på mig. ''Det är ju jag som puttar iallafall, den skulle inte ha rört sig om inte jag var här'' sa jag och puttade på bilen.
När den väl kom in i garaget så gick han och letade efter något att ha på sig. Han hittade en mössa, det var min föredetta hunds mössa. Som dog i en olycka förra vintern. Jag började skratta ''Vad?'' frågade Justin och skratta lite. ''Det där var min hunds mössa'' sa jag och Justin började skratta ännu mer. ''Åk tidigt imorgon bitti.. Godnatt då'' sa jag och var på väg ut ''Jasmine?'' sa han och jag vände mig om. Han log mot mig. ''Sluta'' sa jag och Justin kollade konstigt på mig.


''Vad?'' sa han och log så där mot mig igen.
''Du ger tjejerna den där blicken och du tror att dom ska falla för dig. Men det funkar inte på mig så sluta'' sa jag och kollade surt på honom. Han blev helt paff. Jag vände mig om och gick.

------------------------------------------------------------------------------------------------
kommentera vad ni tycker :)

Kapitel 2 - Justin Bieber

Jasmine's perspektiv:
''Kom då!'' sa Caytlin och kollade på mig. Vi gick in och satte oss i bilen. Jag lutade mitt huvud mot fönstret.
Hon började köra ''Omg, kan du fatta att jag ska få se Justin Bieber?!'' skrek Caytlin och skrattade. Det var ett tjatande om han, tänkte jag.. ''Du kan iallafall se lite glad ut?'' sa hon och kollade på mig.
När vi väl var framme så var det mörkt ute. ''Får vi parkera här?'' sa jag oroligt. ''Såklart..'' hon lät osäker på rösten. ''Sätt dig vid ratten, och flytta bilen dit bort om vi inte får stå här'' sa Caytlin och pekade på en bilparkering. Hon hoppade ut ur bilen och sprang till en folk hög. ''Jag kommer få sitta här förevigt'' sa jag tyst och slängde mobilen på sätet bredvid. Jag slog på radion och såklart var det Justin som sjöng. Han är ju överallt, tänkte jag igen och himlade med ögonen.
Efter två timmar kollade jag på klockan den var halv tolv. Jag gapade och steg ut ur bilen. Jag gick till andra sidan vägen och skulle gå in och hämta Caytlin. Men det var för mycket folk, och paparazzi.
Det kanske finns en dörr på baksidan man kan gå in på? tänkte jag. När jag såg världens pöl med vatten, jag gick mot väggen och saktade in. Det ståg en dörr på sidan ''Endast anhöriga'' ståg det. När jag skulle gå förbi dörren så öppnades den och jag slog omkull mig så jag nästan ramla i vatten pölen. Den hade slagit till mig i huvudet. ''Åh, herregud vad hände?'' sa en röst. Jag kände igen den, men inte så det ringde någon klockan..
Sen blev jag arg, vadå vad hände? ''Vad tror du? Dörren flög upp av sig själv och träffade mig i huvudet'' sa jag surt och tog handen för pannan. Sen kollade jag och då var det Justin. ''Vänta.. är inte du..'' jag skulle precis säga hans namn när han tar sin hand på min mun ''Jo, det är jag. Du får 300 dollar av mig om du inte säger mitt namn'' sa han ängsligt. ''Jag vill inte ha dina dumma pengar'' sa jag och tog bort hans hand från min mun.
''Det där var inte bra..'' sa han och kollade på mig oroligt. Jag himlade med ögonen och försökte ställa mig upp, varför ska detta hända just mig? tänkte jag.. ''Här ta min hand'' sa han och räckte ut sin hand. 
''Jag kan själv..'' sa jag tyst. Justin tog på sig sin luva, och så såg jag att det kom två strålkastare mot oss. Det var en bil. Den stannade och det var någon kille som hoppade ut ur bilen ''Vad har hänt?'' sa han och kom fram till oss. Han tittade på mig sen log han, jag kollade på honom och höjde mina ögonbryn. 'Vem är det här då?'' sa killen och kollade på mig. ''Mindre frågor, ta in henne i bilen'' sa Justin och började dra mig i armen. ''Släpp mig'' sa jag och försökte dra armen ifrån hans grepp. Men han vägrade släppa. Vad var det för fel på han? 
''Du kan inte köra i det där tillståndet, vi tar dig till en doktor'' sa han och drog mig till bilen. Jag suckade högt, jag behövde ingen doktor. Jag ville bara hem.. När vi hade hoppat in i bilen så vände sig Justin mot mig ''Vad heter du?'' frågade han och tittade frågande på mig. Mitt huvud började värka ''Jasmine'' sa jag och kollade när den där killen stängde dörren. ''Trevligt att träffas Jasmine'' sa han och log. Jag kollade på honom konstigt. Han startade bilen och körde ut. Hans telefon ringde. ''Hej mamma... ja, jag vet... men....okej...hejdå'' sa han. ''Innan vi åker till sjukhuset så måste jag göra en pytteliten grej först'' sa han och kollade på mig och log lite. Jag suckade högt igen.

När han svängde in på en gård så ståg det ett jätte stort hus. Det var lampor överallt och en stor trädgård. Jag gick försiktigt ut genom bildörren. När vi gick in genom dörren så var det jätte många människor som stog med ryggen vänd mot oss. ''Kom'' sa Justin och tog sin jacka över mitt huvud. ''Upp på trappan'' sa han och puttade mig. ''Jag kan.. sluta putta mig'' sa jag surt igen. ''Varför gjorde du så där?'' sa jag och kollade argt på honom. ''För dom kommer bara ställa frågor, vem är hon? känner du henne? dejtar ni?'' sa han och kollade neråt. ''Dejtar?!'' sa jag och höjde ögonbrynen. Han nickade och drog in mig i ett rum. Det var stort och en stor bild på honom i mitt. Typskit.. tänkte jag. ''Ehm.. du får stanna här. Okej?'' sa han och kollade på mig. ''Har jag något annat val?'' sa jag surt. Han log och sprang ner igen. ''Tja Justin'' sa någon och jag smög fram till fönstret och gömde mig bakom ett par gardiner. Det var ännu mer folk därute, och en pool. Det var jätte fint.
''Spela upp din nya låt, Justin'' sa en tjej som såg ut att vara arton år. ''Visst'' sa han och log. Han fick en gitarr av någon kille och satte sig på en stol. Låten hette Down To Earth. Jag gick ut på balkong och Justin tittade upp på mig och log.
 Jag gick in igen och satte mig i sängen. Efter en stund öppnades dörren ''Vi drar'' sa han och tog tag i min arm. Jag gick först ner och såg inte vart jag skulle. Han tog tag i min arm igen, och jag suckade.
Vi kom ut till ett garage och såg att det var massa bilar, jag kunde inte låta bli att bli lite förvånad. ''Välj vilken du vill ha?'' sa Justin och log. Han öppnade en bildörr åt mig, jag himlade med ögonen och öppnade en annan bil dörr. ''Varför gör hon så här? jag förstår inte..'' hörde jag Justin muttra för sig själv. Jag började skratta lite, när han hade hämtat bilnycklarna. Så backade han ut. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Detta fick bli bildlöst. Blogg.se vill inte sammarbeta med mig just nu :( Men kommentera vad ni tycker, statestiken är jätte bra!

Kapitel 1 - Welcome to california

Jasmine's perspektiv:
''Vakna Jasmine!!'' skrek Caytlin min stora syster. Jag suckade och la kudden över huvudet. Idag skulle vi åka till mormor och morfar, dom bodde i Kalifornien. Vi skulle vara där i två veckor. Jag steg upp och började klä på mig, jag kammade mitt hår och gick ner.
''.. Justin vad tycker du om att göra en konsert i Kalifornien?'' hörde jag en kvinna. Jag ställde mig framför teven.
''Hallå?! Akta på dig!'' sa Caytlin surt.
''.. Det ska bli roligt, jag har aldrig vart där. Det kommer bli spännande!'' sa Justin och log mot kameran. Jag himlade med ögonen. Jag var inget fan av honom. Jag flyttade mig från teven ''Han kommer se mig och då kommer han att bli kär..'' sa Caytlin och hennes ögon blev vattniga. ''Han känner inte ens dig'' sa jag och tittade frågande på Caytlin. Mamma och pappa kom in i huset ''Ni måste hjälpa till!'' sa pappa och flåsade. ''Kan alla vara tysta? Jag försöker lyssna på Justin här!'' sa Caytlin. Jag suckade och tog min resväska och gick ut till bilen.
När alla satt i bilen tog Caytlin upp sin dator ''Vet ni? Justin Bieber twittrade nyss att han är i Kalifornien nu..'' sa hon lyckligt. Jag suckade och kolla ut genom fönstret. Hon fortsatte ''.. Jasmine var inte så tråkig! Jag fattar inte varför du inte kan gilla Justin?'' avslutade hon och kolla på mig.
''För det första man kan inte gilla någon man inte har träffat och för det andra så tycker jag han är för mycket..'' sa jag och kollade ut genom fönstret igen. Mamma satte på radion och det var Justin som sjöng, jag stönade högt.
Caytlin blev helt till sig.

Det hade gått tre timmar och vi var nu inne i kalifornien. Det var så vackert och soligt. Alla människor gick i shorts och en magtröja. Själv gick jag i jeans och en rosa svart randig tröja. lät mitt hår vara lockigt. ''Omg omg, vi är framme!'' skrek Caytlin glatt, ''Sluta skrik'' sa mamma och kollade på henne. När vi var framme kom mormor och morfar ut, vi kramade varandra men Caytlin ståg vid bilen. ''Vilken bil ska jag använda?'' frågade hon. ''Vadå jag? Du och Jasmine måste åka tillsammans om du vill gå på konserten. Annars får du inte gå'' sa mamma och kollade på Caytlin. Va?! mamma visste att jag inte gillade Justin bieber
''Skojar du?'' sa jag och höjde ögonbrynen. ''Eller hur? mamma jag kan ta hand om mig själv'' sa Caytlin och log. ''Det kan du säkert göra, men när det är så mycket folk.. nej, det är slut tjafsat. Ta med dig Jasmine eller så går du inte!'' sa mamma strängt.

-------------------------------------------
Kommer dom gå på konserten? :o
Läs vidare och kommentera vad ni tycker!
(så här ser Jasmines outfit ut;)


:(

Min lilla syster raderade alla mina noveller, fråga mig inte hur. För det vet jag inte själv :(

------------------------------------
Denna berättelse kommer handla om en tjej som heter Jasmine,som har en storasyster som heter Catlyn som älskar Justin, en dag går dom på en av hans konserter.. och ingenting blir sig likt igen..
Så här ser Jasmine ut;


RSS 2.0